Algemene voorwaarden - huisregels 2021


Reglement/huisregels en Algemene voorwaarden voor (online) toegangskaarten van de Winter Fotofair 2021

Aangepast op 1 juli 2021 zie ook onze FAQ

 

  1. Toegangskaarten – workshop/masterclass tickets worden niet teruggenomen (geen bedenktijd) en zijn niet voor contant geld inwisselbaar. Kaarten voor activiteiten zijn niet te ruilen voor andere doeleinden. De prijs is inclusief transactiekosten over het gehele aankoopbedrag.
  2. Indien de Winter Fotofair door overmacht wordt verplaats, zoals in (Covid19) 2020 wordt de ticket om geboekt naar de volgende datum, dit geeft geen recht op restitutie van de betaalde boeking.
  3. Indien er door slechte weersomstandigheden een buiten workshop/masterclass wordt geannuleerd krijg met een voucher voor een volgende editie. (wij hebben geen controle over het weer)
  4. De lezingen van de Fotofair zijn op inloop basis (vol is vol). Er zijn een beperkt aantal plaatsen. (onder voorbehoud)
  5. Workshops en masterclasses waarvoor bezoekers hebben gereserveerd, zijn niet meer te wijzigen. (zie nr.17)
  6. Indien de fotograaf die de workshop of masterclass geeft ziek is, dan zullen wij voor een passende vervanging zorgen van gelijkwaardig niveau. Dit is geen rede voor anulering.
  7. Komt u voor het weekend? Boek dag voor dag, inclusief de betaling, en dan pas de volgende dag.
  8. Bij activiteiten of demonstraties is deelname geheel op eigen risico. Houd ruim afstand tijdens de activiteiten of demonstraties en volg de aanwijzingen op van de professionals en de toezichthouders.
  9. Indien u niet deelneemt aan de workshops/masterclasses dient u minimaal 100 meter afstand te bewaren.(herkenbaar aan de rode en gele hesjes)
  10. Uitsluitend toegang op vertoon van een origineel geprint Winter Fotofair 2021-ticket. Let op: de barcode kan maar één keer gescand worden. Kopiëren is zinloos.(ook mag je het op de telefoon laten zien)
  11. Toegang tot de Winter Fotofair is voor kinderen onder de 4 jaar gratis (geen minimale leeftijd).(dit geld niet voor de workshops, die moet men wel boeken) 4 tot 13 jaar betalen 1/2 geld)
  12. Bij online bestellingen van Fotofair-tickets wordt uw e-mailadres en NAW-gegevens in onze database en de database van de Fotofair-tickets opgenomen. Wij gebruiken dit e-mailadres uitsluitend voor het versturen van aankondigingen en de Fotofair-nieuwsbrief én de Kerstfair. Uw e-mailadres wordt niet verstrekt aan derden.
  13. Actie code’s van sponsors zijn niet te gebruiken met andere actie of vroegboekkortingen.
  14. Tickets die gratis zijn uitgedeeld door sponsors komen te vervallen bij het omzetten van de Winter Fotofair naar een andere datum, men dient dan weer een nieuwe actie hiervoor gebruiken.
  15. Klik op info@fotofair.nl voor vragen, of de uitgebreide algemene deelnemers/standhouders voorwaarden.
  16. Onduidelijkheden over tickets kunnen uitsluitend per e-mail via info@fotofair.nl worden gecommuniceerd.
  17. Als je een fout maakt met het boeken. Mail ons via info@fotofair.nl. Wij kunnen meestal nog wel wat aanpassen, maar daar zitten 5,00 administratiekosten aangebonden. Deze kosten zijn omdat we het handmatig moeten aanpassen.  (Na 1 december 2021 is het niet meer mogelijk).
  18. Het doorverkopen van kaarten is enkel toegestaan tegen de vastgestelde prijs en maximaal 10 procent administratiekosten. Bij vermoeden van kaartenhandel met een winstdoelstelling worden deze geblokkeerd.
  19. De openingstijden van de Winter Fotofair zijn van 09:30 tot 17:00 uur.
  20. U bezoekt een fotofestival. Dat betekent dat er gefotografeerd wordt. Wij (de Fotofair BV) zijn niet aansprakelijk als foto’s op sociaal media en internet verschijnen.
  21. Foto’s die gemaakt zijn tijdens de Winter Fotofair mogen niet commercieel gebruikt worden zonder uitdrukkelijk toestemming van de organisatie de Fotofair BV.
  22. Toegang tot de workshops en masterclasses is uitsluitend toegestaan met een geldig toegangsbewijs van deze workshop of masterclass en een algemeen toegangsticket
  23. Tijdens de workshops en masterclasses is het dragen van een Fotofair-fotovest verplicht. Dit wordt door de workshopgever uitgereikt.
  24. Klachten over workshops en/of masterclasses dienen binnen 14 dagen na afloop van de Fotofair bij de organisatie te zijn ingediend. Na deze tijd worden deze niet meer in behandeling genomen. (Info@fotofair.nl)
  25. Gebieden buiten de paden mogen uitsluitend worden betreden met een workshopgever.
  26. De Fotofair mag de foto’s en mediaopnames die tijdens het evenement zijn gemaakt door de Fotofair-crew gebruiken voor publicitaire doeleinden.
  27. Het is verboden op en om het gehele terrein flyers, folders en reclamemateriaal te verspreiden zonder de uitdrukkelijke toestemming van de organisatie. (dit is ook op het parkeerterrein)
  28. Wij gebruiken geen tracking cookies op onze website. Google Analistics staat uit, alleen noodzakelijke om de website goed te laten functioneren.
  29. De gegevens die u opgeeft bij het bestellen van de toegangsticket worden uitsluitend gebruikt voor de registratie. U kunt zich te allen tijde uitschrijven van de nieuwsbrief.
  30. Onder 18 jaar schenken en verkopen wij geen alcohol, bij overmatig gebruik wordt u verwijderd van het Fotofair terrein.
  31. Zie hier onze Privacy Statement. De Fotofair behoudt te allen tijde het recht om iemand de toegang tot de Fotofair te onthouden.
  32. De organisatie van de Fotofair en zijn toezichthouders mag ten alle tijden een tassen controle houden.
  33. Toezichthouders van de Fotofair mogen over het gehele terrein en bij de toegang ten alle tijden controle houden.
  34. Indien wij aanpassingen moeten doen i.v.m. de veiligheid zoals extra ruimte maken voor de bezoekers en standhouders, dan doen wij dit voor uw en onze veiligheid.